Friday, November 24, 2006

Vulkaner i Guatemala


Guatemala City ar bra mycket varmare an Mexico City. Har till och med legat ute vid poolen ett par ganger. Guatemala ar annorlunda fran vad jag hade forestallt mig. Fattigare. Hade trott att det skulle vara Mexico i mini-format men det ar definitivt mer "central amerika" medans Mexico nog ar lite mer "USA", if that makes sense. Vi var i alla fall till Lago Atitlan forra helgen sa nu har jag fatt mitt lystmate pa vulkaner tillfredsstallt och pa vackra vyer. (Jag kan aven se tre vulkaner fran mammas lagenhet just nu.) Och imorgon aker vi till kusten.

Jag ar valdigt entusiastisk over att flytta tillbaka till London i januari. Men jag maste erkanna att jag hade glomt bort att det ar morkt och ruggigt dar just nu. Kallt och gratt vader har jag liksom inte upplevt sen, eh, mars 2005 eller natt sant.
Min kompis Isa peppar mig over msn att kopa lagenhet nu nar jag ska flytta tillbaka. Jag vill valdigt garna aga en lagenhet i London men jag far angest bara jag tanker pa hela processen att kopa bostad i England (for att inte tala om vad det kostar). Jag har ju fatt sympati-magsar bara nar mina vanner har kopt property... Na, vi far se.

Lago Atitlan


Lago Atitlan


Den har papegojan bet mig i orat i Chichicastenago

3 comments:

Anonymous said...

Gudars! Så otroligt vackert!

Basilika said...

Ja, visst ar det sa man tappar andan!

Anonymous said...

Otroligt vackra bilder.