Saturday, January 24, 2009

Women Who Lucheon

Eftersom jag jobbar europeiska tider (01.00 till 11.00 lokal tid) sa blir det inte sa mycket utgang om kvallarna, da jag helst vill vara i sangs vid sex. Tack och lov ingar langa luncher i den mexikanska kulturen sa jag kan anda ha ett socialt liv under veckorna och traffa folk for lunch pa eftermiddagarna. Den har veckan har jag varit ute pa tre resturanger: L'Osteria del Becco (italiensk), Tayüt (mediteransk) och idag traffade jag tva kompisar pa Casa Portuguesa (portugisisk). Det gar ju inte att jamfora bredden av resturang utbudet i London med det i Mexico City. Det finns ju inte alls den invandring har, som har hjalpt att skapa det fantastiska utbudet av olika kok i London. Men det finns anda en hel del god icke-mexikansk mat.

Efterson jag kanner att det finns alldeles for fa tillfallen att kla upp sig (for mig betyder det allt annat an jeans och cardigan) satte jag faktiskt pa mig klanning idag. Och sandaler med kitten heels.

7 comments:

Marius Skogsstjärna said...

DU! Har du hittat till någon av de klassiska tacos-haken än? Los Parados, Borrego Viudo eller Charco de las Ranas? Har aldrig hört talas om de där du nämner. Ligger de borta i Naucalpan-krokarna?

Basilika said...

Aaah, charco de las Ranas! En san klassiker! Finns de an? Nar jag bodde har for 15 ar sedan brukade vi hanga dar. Minns att de hade underbara tacos al pastor...
Joda, jag kor mycket mex mat. Det ar mest mina vanner har som vill ata europeiskt. Och da blir det framst resturanger i Polanco och Condesa.

Har du planer pa att flytta tillbaka?

Lisa said...

Jag saknar också reastaurangutbudet i London...

Har en utmärkelse åt dig på min blogg. Du behöver inte göra något med den om du inte har tid/lust.

Skylla said...

Oj, vilken fin!

Eponine said...

Vilken jattefin klanning!

Marius Skogsstjärna said...

Jaaa klart att de är kvar. Det finns två till och med. Jag är jättehungrig på dom.

Tjoo, jag funderar på vad som skulle vara bra för mig. Det lockar givetvis! Jag måste få tag i ett jobb som jag kan leva drägligt på isåfall. Nästa tripp ska jag undersöka lite.

Anonymous said...

check out my page www.ellaentertainment.com for women only!