Tuesday, November 15, 2005

Framme!

Ar nu installerad i var lagenhet i Sao Paulo. Med bredband och egen nyckel.
Resan over var gick otroligt smartfritt - jag sov mest hela vagen och JS kom och hamtade mig pa flygplatsen. Vi har en fin liten lagenhet i Moema, ett omrade fullt av barer, resturanger, butiker och nara till den stora parken Ibuerapuera. Har njutit av det fina vadret (aven om gardades +30 tog pa krafterna) och den goda maten. Igar at vi uderbar sushi och sashimi (Sao Paulo har en av varldens storsta grupperinging av japanska attlingar utanfor Japan) och i forrgar njot vi av en varsin stor biff.

Jag jobbade i fredags ifran London, tog en taxi till Hethrow och kom fram till SP i lordags morse. Igar jobbade jag en del, innan vi var tvugna att ga ut for att jaga en natverksadapter (om nan skulle behova en USB/ethernet adapter i Sao Paulo sa vet jag nu vart man ska ga for att hitta en. Jag vet ocksa flera affarer som inte har dem...) och imorsed loggade jag pa 4.45am lokal tid. Det ar sa fanastiskt att jag kan sitta har och jobba, likaval som fran vart hus i Wimbledon!

2 comments:

Skylla said...

Åh, så skönt att allt gått bra. Lycka till framöver nu! Kram!

Stickbloggen said...

Ja, datorer och internet har verkligen gett oss stora möjligheter att jobba var man vill.

Förr reste mest hantverkare och folk med yrken som var lika överallt som kockar och läkare runt i världen, nu är det så många fler, det är häftigt!

Vantar kan man också ha med sig överallt att sticka på, prova med en bok för nybörjare och gör ett försök?