Wednesday, August 10, 2005

"all the horror landlord stories"

YAY!!!! Fick e-mail fran foretaget som hade hand om vart hyresbostad i Maida Vale och vi ska fa tillbaka hela varan deposition! Det har de bestamt. So up yours, herr hyresvard! Han som ager lagenheten har varit a complete jerk under hela aret som vi bodde dar. Allt for manga turer fram och tillbaka for att ga in pa nu men nagra av sakerna var:
- ackligt smutsigt nar vi flyttade in (hyresvarden och hans fru hade sjalva bott dar innan och aven om flyttstadningsfirman gjorde ett bra jobb sa var anda besticken smutsiga, det fanns matrester kvar i mixern, massor av damm bakom elementen, etc, etc)
- han hade lamnat kvar en massa grejer i vert enda forradsutrymme, fastan det inte ingick i kontraktet

Nar han och hans fru nu har flyttat in igen (efter att ha varit ute och rest i ett ar) havdade han att vi hade forstort ett bord genom att stalla ett hett strykjarn pa det, och ville ha £200 for det. Det hade vi aldrig gjort (strykjarnssladden rackte inte ens till bordet) och i den nogranna inventory report som gjordes efter att vi flyttade ut fanns inget marke pa bordet noterat. Som tur ar ar det inte han som suttit pa depositionen, det har istallet det har management foretaget gjort och de har nu trottnat pa hans attityd (han har anklagat dem for en massa saker ocksa) och meddelar darfor att vi far tillbaka vara pengar. Fortsatta diskutioner blir darfor mellan dem och han.

Sa nu ska jag och Deb till att fira med cocktails da vi far tillbaka si-sa-dar £880 var!

Dell kom forbi imorse - med 3 utan de 4 boxar jag skulle ha. Darmed har jag nu en fin wireless mus, en fargskrivare och en laptop vaska men fortfarande ingen jobbdator! "It might come as early as tomorrow" sa killen som levererade sakerna hoppfullt. (Allt skulle ha levereras forra mandagen...)

No comments: