Monday, October 24, 2005

Mums

Har haft en del fina matupplevelser den gangna veckan. I onsdags var jag med australiensarna till Song Que som ar den basta vietnamesen i Shoreditch och den resturangen vi alltrid atervander till. Maten ar superb och priserna planboksvanliga. Interioren ar trist men med manga goda vanner, och unberbar Bun och fresh spring rolls, sa gor matsalsstamminingen ingenting.

Pa fredagen blev det annu ett aterbesok pa Glas med S och hennes familj. Tyvarr har min alskade Vastkustrora med kraftstjartar inte atervant till menyn (kan det ha varit darfor att det var fler an JS som blev sjuka av den? Jag tyckte i alla fall att det var underbar) men kantarellstuvningen pa toast fungerade bra som ersattare.

Lordagen togs upp av brollopsfirande i Putney. Bruden ar lecturer pa London School of Fashion medans brudgummen ar en Royal Marine (marinkorssoldat?), sa blandningen av gaster var lande grunden for en mycket underhallade fest. Dessutom har jag nu fatt gatt under bage av lyfta svard, formad av Royal Marines i givakt, vid utgangen av kyrkan. Mycket statligt!

No comments: