Friday, March 16, 2007

Avenue Q

Var och sag Avenue Q igar och jag skrattade som en tok. Riktiga skratt, sa dar sa att det tar i tag i magen. Och the puppet masters var fenomenala! Deb och hennes kusin var dock mindre imponerade och tyckte att det hela var ratt "crude" vilket jag tyckte var riktigt lustig da det i vanliga fall ar jag som ar den kulturella snobben bland mina vanner.

Dock fick jag skippa middagen innan forestallningen da jag madde sa kasst. Gaskade upp mig med varktabletter, kaffe och choklad innan teatern och klarade mig fint igenom hela forestallningen. J har borjat ge mig kinensiska medicin rad igen, vilket jag finner ganska lustigt. Som om killen som har spenderat mindre an en vecka i Kina skulle besitta nagra expertkunskaper... Istallet blir det nagon slags dispyt om vara respektive mammors halsoknep och matlagningskonst. Dock finns det alltid ett inbyggt forsvar i hans argumetationen - "a billion Chinese can't be wrong!"

4 comments:

Anonymous said...

J? Var inte det vad Xet hette? Är han inte X längre? Eller blandar jag ihop det?

Basilika said...

Det ar inte latt att hanga med. Och jag har verkligen gjort mitt basta att inte stoltsera runt med det faktum att jag fornarvarande ar hejdlost foralskad. J och jag har kannt varandra i over 6 ar och varit valdigt goda vanner sedan jag flyttade till London for fyra ar sedan. Och for ett tag sen (after att jag kom tillbaka till London den har gangen) sa var kemin plotsligt helt forandrad. Vi har en stark bas att sta pa da vi kanner varandra sa val, samtidigt som attraktionen ibland gor mig alldeles vimmelkantig. *rodnar och skrattar* (Och JS ar x-et. Han ar kvar i Barcelona.)

Anonymous said...

Åh, grattis! :)

Anonymous said...

You write very well.