Monday, March 19, 2007

Status Quo

Det ar lite status quo just nu - jag ar fortfarande forkyld och Internet funkar fortfarande inte hemma. Dock har det forstnamnda inte hindrat mig fran diverse sociala aktiviteter. I fredags, efter en gigantisk maltid i Chinatown (sen vi kom tillbaka fran ost-potatis-gradde-bacon paradiset/helvetet av den franska skidorten sa suktar jag konstat efter kinesisk mat. Kinesisk broccoli. Crispy duck. Ris. Tofu.) var vi och drack drinkar pa Shochu. Dock lyckades vi missa P & c/o som var pa Crazy Bear alldeles runt hornet. Maste ta mig dit snart igen. I snygg klanning ska jag sitta och njuta av deras art deco inredning och latsats att jag befinner mig i 20-talets Berlin.

Pa lordagen at jag middag med en fin svensk/norsk/kanadensisk/australiensisk blandad grupp pa Brera och igar var det skidatertraff (for att byta foton fran skidresan) med bbq och Wii spel hemma hos nagra vanner. (Wii var hur underhallande som helst. Jag lyckades dock smalla i kontollen i taket i ren upphetsning nar jag spelade tennis...) Kvallen avslutades med Almodovars "Volver" pa DVD (inte hans basta film enligt mig), glass samt en ordentlig slurp hostmedicin innan jag somnade.

1 comment:

acagirl said...

Trevligt att du också sparkat liv i din blogg, det gjorde jag också idag! Från en globetrotter till en annan.... :) Kanske för att det äntligen är vår, även om det blåser och är kallt här i BCN sen igår efter en underbar helg med sol och 20 grader.