Friday, March 02, 2007

Tillbaka

Jag funderar pa att sparka liv i den har bloggen igen. Vid det har laget ar det val ingen som laser men andock. Alltid en start med ett par inlagg.

Idag ar forsta dagen pa ca tva veckor som jag kanner mig pigg. Jag har varit hur trott som helst de senaste veckorna och jag kan inte forsta varfor! Visst, jag har jobbat mycket men jag har anda kunnat ga och lagga mig i tid. Jag har faktiskt fatt massor av somn, da det langsta jag har kunnat halla mig vaken var tio (forra lordagen) men jag har aven somnat sa tidigt som atta!
Men idag, sista jobbdagen innan jag gar pa semester verkar det som jag har gaskat upp mig. Och tur ar val det, for jag skulle ju inte kunna klara av en intensiv skidvecka i det komaliknade tillstand som jag har varit den senaste tiden.

Finaste, finaste S kommer dessutom till London idag. Vi far bara en kvall ihop eftersom vara scheman aterigen crashar. (Vi missade varandra med en dag i Guatemala i hostas!) Men det ska bli mumma att fa umgas med henne.

Och sa maste jag lagga upp allra basta bilden fran mitt fodelesdagsfirande for nagra veckor sen.

3 comments:

Anonymous said...

Hey! You're back darling! Schysst bild!

Maria Agrell, Barcelona said...

Snygg klänning. Cool bild.

Basilika said...

Vivi & Maria - det var min kompis David som tog bilden. Han havdade att han "aimed wrong" med sin boob-shoot, men jag tyckte att fotot blev fantastiskt. Vi ar redo att ga hem och bilden ar valdigt mycket "festen ar over" dar vi sitter i soffan med vara handvaskor.