Tuesday, January 15, 2008

Seg start pa veckan

Gardagen var bara for anti. Kunde knappt fa mig till att gora nagonting. Dagar som dessa borde jag inte ens forsoka. Bara klara av det allra viktigaste pa jobbet och sen inget mer. Det blir ju i alla fall inget vettigt gjort och allt kanns som sa tungt och segt och trist. Jag vet ju att nasta dag kommer att bli battre, sa varfor inte bara slappa det och vara lite icke-ambitios for en gangs skull? Gardagens hojdpunkt var dock att jag kokade riktig buljong for forsta gangen i mitt liv. Och det blev riktigt bra. (J och jag stod radvilla hos slaktarn i lordags - "ehm, vi skulle ha lite ben att koka buljong pa? Ar det har gris?" fragade jag och holl upp ett random paket med nagot slags benknotor. "Lamm!" skrattade slaktarn, tog en pase och hivade ned 2kg benrester for £1 i en pase. Vi har inte ens en kastrull stor nog att fa i en tredjedel sa vi fick lagga i frysen. Sa nu har vi isbitar, Haagen Dazs cookies and cream och slaktavfall i var frys...)

Idag kanns det battre och jag har fatt till saker pa jobbet. Dessutom verkar det som det blir en skidresa i slutet av mars istallet for i borjan av mars, vilket betyder att J och jag kan anvanda vara biljetter for att ga och se Tosca i Royal Albert Hall forsta veckan i mars. Hepp!

1 comment:

Lisa Christensen said...

Har faktiskt också funderat på att göra egen buljong, men det verkar så komplicerat (och lite äckligt kan jag tänka mig). Ska också försöka mig på det.