Monday, January 05, 2009

2009 - Bring on the tacos

Segt och tungt att stiga upp imorse (inatt) efter langsemesteren. Var inte trott nog igar att ga och lagga mig i tid och fick val en si-sadar 4 timmars somn. Men sa oppnade jag fonstret och tog ett djup andetag av Mexico City natten, och paminde mig om hur otroligt previligerad jag ar, som kan vara har. Och som har ett jobb att komma tillbaka fran semestern till.

Ledigheten var sadar fanastiskt avslappnande att jag vid ett par tillfallen faktiskt glomde bort vilken dag det var. Spenderade 6 dagar i Valle de Bravo, vilket val bast kan beskrivas som Mexico City's svar pa New York's The Hamptons, dvs mycket sommarhus/holiday houses. Inget internet och jag glomde brittiska mobilen i stan, sa jag var valdigt avskuren fran varlden. Vi sov, at gott (lagade mat!), drack, laste, hangde vid poolen, sag DVD filmer, satt framfor brasan och tog nagra promenader. Det nya aret skalades in i cava vid sjostranden. Annorlunda fran forra aret de jag var i Sydney. Men det ar sa mycket som ar annorlunda och sa mycket som har hant under 2008. Vill inte gora nagra summeringar eller bokslut utan se framat. Kan saga att malet for januari ar att ata sa manga tacos som mojligt. Just det har jag lyckats synnerligen val med de forsta dagarna av det nya aret.

3 comments:

Anonymous said...

Men gud vad skönt det lät! :)

Marius S said...

Valle de bravo! Dit har man blivit inbjuden ett par gånger. Alltid någon som "har en pappa som..." - "och har ett hus där"

Tyvärr har alternativet alltid varit antingen en helg med konstant fylla eller renlevnad. Blivit lite skrämd av båda. =S

Basilika said...

Skylla: det var alldeles fantastiskt avslappnande. Precis vad jag behovde.

Marius: ha ha, jo, det ar en hel del halv- (och hel!) vuxna barn som inte forsitter tillfallet att anvanda sina foraldrars hus dar under veckosluten. Den har gangen var det min tur att tacka och ta emot. :)
Hoppas reyes magos kommer pa besok till dig idag!