Thursday, August 25, 2005

Mot Skottland!

Idag maste jag vara rasande effektiv - har en stor deadline for onsdag nasta vecka och i eftermiddag tar vi taget upp till Edinburgh, sa jag maste ga tidigt. Sa det blir nog valdigt lite cricket-tittande ikvall... Och pa mandag ar det helgdag har i England och den dagen ska vi mest sitta pa taget ned tillbaka till London. Hoppas att de i all fall har eluttag vid satet sa att jag kan jobba utover batteriets livslangd. Att hoppas pa Internet uppkoppling ar nog for mycket.

Var jag drinkar med gamla jobbet igar (dar JS fortfarande jobbar). Kul att traffa fd kollegorna men oh, vad glad jag ar over att inte jobba i City langre. Kommer upp ut tunnelbanan och far latt klastrofobi over hur trangt det ar pa tottoarerna och alla manniskor i kostym och drakt med nagot jagat i blicken. Sa harligt att "hogklackat" nu betyder fest for mig, snarare an jobb!

2 comments:

Anonymous said...

Jag är så glad för din skull, Basilika. Jag kan inte tänka mig något underbarare än att få arbeta hemma. Ha det så trevligt i Skottland och drick en Talisker för mig! Kram!

Basilika said...

Jo, det ger verkligen en sadan otrolig frihet att kunna arbeta varifran som helst. Hade det toppen i Edinburgh - drack whiskey och at haggis och sag flera pjaser pa the Edinburgh Festival.