Tuesday, January 10, 2006

Utpumpad

Idag ar jag helt slut - texten jag skriver for jobbet kraver ratt mycket och jag har ytterligare ett projekt pa gang, med deadline torsdag. Sa nu, vid kvart over tre, sitter jag fortfarande i pyjamas (shorts och linne - det ar varmt idag) och har annu inte duschat. Kommer att vara lika intensivt imorgon och jag ser fram emot fredag och helgen.

Igar lyckades jag inte kopa brandvarnare. Var in i ett par affarer och fragade men alla butiksbitraden tittade undrande pa mig. Rorelsedektektorer och inbrottslarm saljs det hur mycket som helst av, men brandalarm verkar anses helt overflodigt i Brasilien. Inte heller kan jag be JSs familj ta med en fran England nar de kommer nasta vecka, de brandlarm ju innehaller lite, lite radioaktivt material vilket jag antar att man inte far ta med sig pa flyg.

Inte heller lyckades jag skicka faxen till Singapore. De hade gett mig fel nummer. Jag blir sa trott...

2 comments:

Anonymous said...

Känns konstigt att du har sommar hos dig. Lustigt att jag aldrig riktigt vänjer mig vid det där! Att det är motsatt årstid på motsatta halvklotet :)

Basilika said...

Jo, det har varit riktigt fint den har veckan - tropiska stormarna drar dock in over staden pa eftermiddagarna (ungefar samtidigt som jag har blivit klar med jobbet och funderar pa att ga ut). I december var det dock inget vidare vader - mulet och gratt men fortfarande varmt.